dimecres, 26 de maig del 2010

Love is all around

Diuen que l'amor està a tot arreu  (love is all around).  Possiblement el que passa és que anem tant de bòlit -o som tant necis - que quan el tenim a l'abast no ens adonem. O potser és que el busquem tant desesperadament que fuig de nosaltres de forma directament exponencial a la nostra ànsia per trobar-ho, a conseqüència una d'aquestes misterioses lleis universals que ens governen sense que ho sabem.          També pot passar que nosaltres ho tinguem molt clar, mentre que l'altre està en una ona diferent (aquests amors són els que duren tota la vida, je je ).    I finalment,  hi ha qui diu que sense buscar-ho, ho trobaràs.
Sigui com sigui,  ha arribat a les meves mans via Fontan aquest "link"  amb la versió original de "love  is all around" interpretada per "The Troggs".  Veritablement sublim, anys 60. 

http://www.youtube.com/watch?v=3EXRPxC-5bE&feature=related

He buscat una mica,  i vull aportar la mateixa peça interpretada pels "The Troggs" però uns quants anys després:  més vells, més desgastats, però amb la mateixa il.lusió:

http://www.youtube.com/watch?v=ditOKPTd6Dc

I per finalitzar, la versió de la peli "Love actually".  No em canso de revisar-la. I és que en el fons un és un romàntic.

  http://www.youtube.com/watch?v=s9H6pzF315o&NR=1&feature=fvwp

PD  El meu romanticisme galopant no treu que la versió de Billy Mack (Bill Nighy, fantàstic en el seu paper de Davy Jones  a  "Pirates del Carib II " )  amb mama noëls  incloses, sigui fantàstica.

http://www.youtube.com/watch?v=g7Q_bq07GVs&feature=related



 

1 comentari:

Eva van den Berg ha dit...

És cert, Quim, love is all around però, per bé o per mal, també és als braços de l'atzar...el que fa que la cosa sigui d'allò més complicada. Encara no he entès, ni crec que ho faci mai, el funcionament de l'enamorament. Penso que la química hi té molt a veure... I ja se sap que la taula periòdica és d'allò més inestable. La qÚestió és anar caçant moments, temporades, èpoques...curtes o llargies però sentint-ho "in my fingers an in my toes!". Gràcies epr la cançó de The Troggs fantàstica.